Logo Rijksoverheid

Aanmelden workshop

Algemene informatie
Het EMB congres heeft ruim 400 bezoekers en wordt bezocht door ouders en verwanten, professionals uit de zorg en het speciaal onderwijs. De bezoekers zijn met name (assistent) begeleiders, leerkrachten, coördinerend begeleiders, gedragsdeskundigen, logopedisten en therapeuten.
Workshop
Iedereen die betrokken is bij de zorg voor mensen met EMB kan een workshop geven. De workshop moet een relatie hebben met het thema van deze dag; ‘KIJK! Een frisse blik.. Mijn familie & ik’. De workshop wordt voorbereid door twee verschillende perspectieven. Bijvoorbeeld een professionals samen met een ouder of een ouder samen met een brus. Deze twee personen mogen gratis deelnemen aan het congres. Eventuele extra personen die een bijdrage leveren aan de workshop dienen zich in te schrijven als deelnemer.
Na de sluitingsdatum op 24 januari 2020 worden alle aanmeldingen op basis van onderstaande informatie  beoordeeld en worden er een beperkt aantal workshops opgenomen in het programma. Je ontvangt hierover zo spoedig mogelijk bericht.
Aanmelden
Heeft u belangstelling om een workshop te geven op het EMB congres? Vul dan onderstaand formulier in.