Logo Rijksoverheid

Aanmelden stand

Algemene informatie
Het EMB congres heeft ruim 400 bezoekers en wordt bezocht door ouders en verwachten, professionals uit de zorg en het speciaal onderwijs. De bezoekers zijn met name (assistent) begeleiders, leerkrachten, coördinerend begeleiders, gedragsdeskundigen, logopedisten en therapeuten.
Stand
De kosten voor niet-commerciële organisaties zijn € 325,00. Voor commerciële organisaties zijn de kosten € 650,00.
Deze kosten zijn inclusief 1 persoon, de persoon die u onderstaand invult houden wij aan als deelnemer aan het EMB congres. Mocht dit wijzigen dan kunt u dit per email doorgeven via info@embcongres.nl.
Wanneer u met meer personen wilt deelnemen zijn de kosten €200,- per persoon en dienen zij zich via het aanmeldformulier als deelnemer aan te melden.
Alle stands bevinden zich deze editie op de eerste etage en worden door de deelnemers bezocht tijdens de inloop, pauze momenten en de borrel.
Een stand bestaat uit:
– Totaal oppervlakte van ±2m²
– 1 Tafel (afmeting ±100x65cm)
– 1 Stoel
– Wifi
– Stroompunt
– Toegang voor 1 persoon (inclusief koffie/thee en lunch)
Voorwaarden
Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging inclusief factuur. Houd er rekening mee dat bij annuleren de volledige kosten in rekening worden gebracht.
Aanmelden
Heeft u belangstelling voor een stand op de informatiemarkt? Vul dan onderstaand formulier in. Wees er snel bij, want vol is vol.